Feb 28, 2009

MC for 2 Weeks..

Was admitted to the hospital yesterday. Was bleeding and having minor contractions. But alhamdulillah everything is ok now. Am on MC for 2 weeks so if you see my gtalk online (yes you anies!) sila jangan msg..itu computer di opis..

Am ok now..Follow up by the doctor in 2 weeks time if nothing serious comes along before then (nauzubillah).. Apparently its due to stress from work. Jadi now I will be de-stressing for 2 weeks...

OK..itu aje announcement untuk hari ini. Rumah my in-laws dah ade internet, jadi saya cuba apdet jika ada apa2 yang menarik atau jika saya tak tido..:P

Gambar courtesy of suami time aku kat hospital sbb suami pelik tak penah nampak aku pakai kain batik..:P *bonda in the background*

7 comments:

  1. hoh. patutla..aku tego haram xde jawaban. pastu status makan bihun je..mcm tak habis2 bihun ko tuh. hohho. nway, semoga sehat2 selalu. jgn stress. jaga baby baik2.

    ReplyDelete
  2. hello mrs!

    your hubbs told me la! u ok or not? call me soon or send me a message once u get this message... what the heck.... ill sms u tomorrow.. night2

    ReplyDelete
  3. anies..
    aler..aku tak sempat nak warning kau. 2 minggu tau!kang silap2 hang chatting ngan bos aku pulak! :P

    beeps..
    alhamdulillah dah ok dah.kene take it easy..dulu stress bole handle.skang tak dapek jack!

    k.lin..
    hehe..you found me!ok..will wait for your text.ade gosip abang askar kan?hahaha!i nak tgk gambar jugak!!

    ReplyDelete
  4. Chet aku baru jer rancang nk kidnap ko lunch.. *kasiox*

    ReplyDelete
  5. baby alexander,
    faster come out arr... ur aunt imelda can't wait to get to know u ;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...