Aug 25, 2009

yum yum..

Harini aku rasa aku puasa macam budak sekolah! Perasaan mengantok, lapar dan segala pada tahap yang over.

Aku tak balik awal macam orang kat kompeni lain bulan puasa ni. Pukul 5 jugak baru boleh blah. So time lunch break tadi..aku telah pegi ke post office untuk hantar kad-kad raya yang telah aku janjikan kat entry aku sebelum ni. Pastu jalan-jalan la sikit kat Giant ingat nak usha kad raya...gile susah nak cari kad raya dowh...ingat kan nak carik yang kartun-kartun untuk hantar kat anak sedara aku. Takpela..weekend ni aku pi usha..

Opst..balik Perlis laa pulak wiken ni...uish..param Stadium kat Perlis...hadoih!!! Dugaan puasa budak sekolah harini maksimum!! OK..pikir bende lain. Suami cakap balik Perlis ni nak pegi usha helmet untuk Scrambler kesayangan aku tu and usha mask paintball..hehehe! Best! Takdela sangap sangat jalan-jalan kat Padang Besar tu.

Balik dari lunch break tadi, ofismate cakap dia lapar..teringin makan sardin...shaite!!sekarang aku dok terbayang-bayang sardin! Dengan telur masak kicap, pastu tauhu telur goreng taruk oyster sos, sambal belacan pastu agak-agak rajin buat mix vege..dem! *telan air liur*Set..esok aku dah ade menu nak masak ape. Harini buka kat rumah mentua...heheh!

2 comments:

  1. dugaan poser... bnyk pikir mknan..

    ReplyDelete
  2. tu la pasal...cube pk bende lain pun satgi mesti pk makanan!heheheh!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...