May 7, 2009

Blogging Babes and Roda Impian

Semalam post emo..harini post ceria..

WELCOME TO THE BLOGGING WORLD Puan S!!!!

hihi!Skang semua dah ada ada blog..tinggal Erni sahaja untuk diracun...

Tapikan Sopi..aku rasa kau kene tukar tajuk blog kau jadi 'Drama Queen' laa..'Daydreamer' ok gak..mebbe blog kedua kamu??

Aku happy...tapi aku rindu kamu semua...

BTW..semalam aku tgk Elsa kat Roda Impian..Cha..siot laa kau..menghancurkan Impian orang lain..abi semua kau bolot! Siap menari-nari kecil bile si Gogi tu muflis!!!hahahahah! Sungguh kejam kamu ini...

Lagi rindu kamu semua...

Tunggu kau je Beeps! Pastu berlanjik beramai-ramai...teringat mase celebrate birthday aku kat Chilli's dulu *Puan Sopi..mane gambor birthday aku tu???* Ko balik kite lepak cam dulu k?

*sigh* Kenape perlu membesar? Kalo semua still kat uni mesti esok ponteng kelas semata-mata nak melepak...Ada finals pun aku korbankan!

Masihkan korang ingat???????
Aku still ada paper tapi korang dgn tanpa rasa ehsan telah plan pegi clubbing sampai aku termakan racun mangikut kamu??Free aku extend satu sem..hahaha!tapi berbaloi...pegi clubbing bukan menari...tapi 'menonton' video dlm phone Zurina!!!hahahahahahahah!! And Puan S tetibe mengaku "I no English"..*sbb tu aku suh kau tukar blog kau jadi Drama Queen :P*

You girls never fail to brighten up my life...Here's to our Friendship...May it lasts Forever!!

Mwahss!

7 comments:

  1. hey i am not the only drama here okay... heheh i bet we all do...tp mungkin aku menonjol sket.. heheh..(still learning the tricks for blogging actually)

    ReplyDelete
  2. aku paling tak drama sekali *grin*

    Aku pun rindu zaman kita2 dulu itu! Sopi and sasha... cuba korang tgk gambar kita betiga baring kat kapet kuning and tangkap gambar... funny! rinduuuu

    ReplyDelete
  3. hahaha gambar tuh bukan busuk ke? missin you guys mucho mucho too..

    ReplyDelete
  4. hahah!bolehkah kalo aku nak letak kat blog gambar tu?hehehe..
    *kene mintak permission dulu*

    ReplyDelete
  5. hahaha! boleh je... tapi memang busuk nak mampus kan. hahahaha! kau letak... nanti aku letak gak... aku kaburkan muka kita... muka sopi je aku terangkan. hahaha! amacam pi? setuju?

    anyway sha...

    Cross stitch apecer? hahaha

    ReplyDelete
  6. oit dont u dare... hapuskan gambar tu segera...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...