Jan 14, 2009

Tips Suri Rumah 1

Mungkin ada yang dah penah tengok. Tapi ni tips yang aku rasa berguna bukan sahaja untuk suri rumah malah untuk orang bujang sekalian alam..(untuk para suami pun boleh jugak aaa....suami pun kene tolong isteri buat kerja rumah ok!)

video

Pasni cantikla almari..baju sume sama size aje tersusun...Nak susun ikut kaler..itu kamu kene tanya cik beeps kita. Dia expert susun baju ikut kaler...serious almari dia time blaja dulu macam kedai jual baju...

*suami saya tak pandai lipat kain.nnt saya nak test bende ni untuk dia...*

*ok peah..aku tak email dah kau pasni!aku blog aje..*

10 comments:

  1. saya masih lagi melakukan aktiviti terkutuk itu... kalau ko jumpa sang lelaki baru... dia pun sama... almari kitaorg dua mcm kembar siam... susun ikut kaler... turn on aku. hahahah!

    ReplyDelete
  2. hahaha!

    aku cuba mengikut..tapi tahap kesabaran aku tak cukup.suami apetah lagi.serupa tak payah lipatkan kain baju dia..huru hara jugak almari dia!

    ehem..sang lelaki baru..woot!woot!banyak la hati yang keciwa nuuuun di subang..tak begitu en.buih?

    ReplyDelete
  3. aku pon susun ikut kaler....tapi aku bukan lelaki itu!hhhahaaaa

    kesian peah heartbroken.nanti aku guna loctite tampal balik.kuat wooo...

    ReplyDelete
  4. wahahhahhaha. gile kewl. aku nk suh laki aku buat la satu.

    ReplyDelete
  5. peah tetap di hati aku lah! lelaki baru cuma sebagai hiasan sebulan ini sahaja... hahaha! I still love u Peah!

    ReplyDelete
  6. memang gua dah pernah tengok..cool kan..

    ReplyDelete
  7. aku nak frame ah comment beeps ni..

    akhirnya makbul jugak doa2 aku...

    ReplyDelete
  8. beeps..it's not right to lead ppl on..kesian peah...

    ayat tu kasi clear sikit..define 'love'..hahahahhahahaha!

    ReplyDelete
  9. Do you believe in love at first sight, or should I walk by again Beeps?

    oi mak buyung....hapdet ah!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...