Dec 12, 2008

Mari Kita Renungkan

A few things yang aku notice lately..

1. Kenape banyak teman2 aku suke update blog time keje?

2. Dah la tu..at the same time kami ber YM bersama-sama...tak cukup YM..kat comment box dah macam chatting..

3. Kalau tak online..sms rindu dihantar..

4. Tapi berjumpa untuk minum kopi...jarang sekali

Wey..kenape kita cyberworld sgt ni weyh?

Sape terasa sile respond!

*aku masih menunggu donut aku!

5 comments:

  1. aku rasa aku la tu.sial la tuh. sengaja kan??sengajaaaaaaaaaa.

    next week kite minum kopi okay??kita try okay??janji nie.

    ReplyDelete
  2. pelaut/pemanjat amaturDecember 12, 2008 at 8:19 PM

    minggu depan gerakn donut!selamba katak.makan donut sampai lebam!GO GO GO!hahaaaaa....

    *nyebok ajek aku nih

    ReplyDelete
  3. hahahah!

    message aku telah sampai kepada audience yang tepat!hahahah!

    ai dun kay if yuh dun laike mai neu lai aut!ai laizee wan tu fain neu lai aut..susah gile bahasa ni!

    donut dan kopi..ahh..a mak buyung's life shall soon be complete!

    ReplyDelete
  4. dem...
    pedas siut...
    tulun2...
    pedas gilak!
    eh!
    tp ko x sms aku pung...
    kureng sket rase pedas aku...
    tp point2 ko tepat!
    =op

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...