Oct 29, 2008

Sila Beri Komen Anda

I took this pic sometime during puasa haritu. Tapi phone kurang canggih jadi susah nak load ke komputer..(sebenarnya kurang cyber..heheh!)

Sedikit intro mengenai gambar ini..
Lokasi: Somewhere in Puchong



Macam mana org boleh terpikir nak namakan kedainya sebegini..agak2 mcm mana la servis potong rambut kat kedai ni..

Ok..I feel as if I'm not giving this picture the right justice it deserves and i admit i am not so talented in giving out witty and funny comments when it comes to these kinda things..so I am giving a chance to my other fellow bloggers (esp those of you on my blog list..ye..kamu hazim, peah dan yoshz especially)..do your own version of this pic on your blog and leave a comment on this post once you have done it..Gambar ni aku amik sendiri..so copyright hak aku la kan?takpe..aku kasi kawan2 pinjam..sharing is caring kan?

Saya yakin dgn daya kreativiti anda semua..yang lain nak cuba pun boleh.tapi sila tinggalkan link kamu supaya saya boleh follow up..

*promote blog orang sambil promote blog sendiri..heheh*

Have fun!

11 comments:

  1. sy tgk lmbng gunting dia pon dh lain mcm . tatau komen ape paling mulia yg sy bleh bagi kat owner saloon nih . hehe

    ReplyDelete
  2. rase tertinggal hurup O tu kot...
    patutnye poron saloon...
    ops!
    (melarikan diri)

    ReplyDelete
  3. en bibir:
    gunting lain mcm..hmm..tak pernah terpk dr perspektif itu..:P

    jime:
    ko mmg siot je!jgn mengupas kudis lama laaa wey!

    ReplyDelete
  4. aku tau kedai ni. aku pernah main treasure hunt kat sini. dia punya klue 'hair done by stripteasers' ke aper tah. kalau aku rajin nanti aku buat.

    ReplyDelete
  5. hajime:por"o"n saloon....sentuhan menarik

    *aku tak perlu melarikan dir.nak ke dia kejar aku ke lautan biru?

    ReplyDelete
  6. hajime and shafik:
    pbhttttt!!!he reads my blog ok!

    elsa:
    kau baca si hazim n yoshz punya versi....definitely more justice for the pic..

    poron:
    thank you for visiting...didn't expect my blog to strike your interest...

    ReplyDelete
  7. imbasan...
    shu... shu... shu...

    ReplyDelete
  8. jime,
    ape kau igt blog aku ni blog AF ke nak ade imbasan imbasan?

    cit poooodah sivaji! :P

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...