Sep 25, 2008

Di Kala Bosan

Aku busan..teman setia YM ku (yes..engkau laa Hazim) either tgh tido depan pc atau sebok mengayat awek orang!hahaha! Jadi ini la aktiviti aku
Dipetik dari blok Shafik yang memetik dari blog Peah

Four jobs I have had in my life:

1. Barista Gloria Jean's Coffees KLCC
2. Upgrade skit jadi Barista Starbucks Midvalley pulak! *i miss my freeflow of Grande CM days!i knw my friends misses them too!haha!*
3. PA to Gillian Hung..I was 'the new emily'..ala-ala Devil Wears Prada gitu life aku!
4. Safety Oppiser di kilang sampah!hahaha!

Four movies I would watch over and over:

1. My Best Friend's Wedding!
2. Mary Poppins
3. Sound of Music
4. Disney's Cinderella
*yes..the kid in me lives on!*

Four places I have lived:

1. Kuantan
2. Seremban
3. Setiawangsa
4. PJ

Four TV Shows that I watch:

1. Ugly Betty
2. The Nanny reruns
3. CSI
4. Ninja Boy..*hemo hemo hemo*



Four places I have been:

1. London
2. Vancouver
3. Kobe, Japan
4. Bangkok

Four people who email me most:

1. Whattoexpect.com
2. Facebook.com
3. buihblogspot
4. Bos
*hahah!takde manusia sebenar langsung yang email aku!hahah!*

Four favourite things to eat:

1. Nasi Dagang
2. Mee Kari Hoi Yin, Telok Chempedak!pergh!!!
3. Nasi Lemak mama buat
4. Chilli crab...fatty crab pun ok!

Four places I would rather be right now:

1. Kuantan
2. Starbucks...haven't had my caffeine fix for 3 months dah!
3. Home
4. that's it actually


Four Things I am looking forward to this year (2008):

1. Raya of course!!
2. My week long holiday for raya!!
3. The end of my morning sickness!
4. Vacation(s)..if ada....

And that wraps it up. I have a feeling I might not post anything anymore til after raya (unless hari sabtu ni aku mengulat laa!hehe!) So Selamat Hari Raya kawan kawan semua! Nanti aku buat open house jgn tak datang pulak! Wait for my SMS..heheh!

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI!
MAAF ZAHIR DAN BATIN...ampunkan tersalah kata, tersalah makan, tersalah pinjam dan apa-apa yang tersalah la..
Have fun this raya and drive safe to and from your 'kampung'!

10 comments:

  1. aku pun nk mintak maaf zahir batin dgn ko.huhu.tak dpt la ko jumpe ashraf sinclair aku kan.selamat hari raya!

    ReplyDelete
  2. anster
    hehe!takpa..hang kem salam kat ashraf naa...lenkali cek balik cek pi jumpa!hahah!

    ReplyDelete
  3. mak ngoh, pak ngoh, abg e, hang tak mau kighim salam?

    ReplyDelete
  4. hahahahha..ye ah..mak chaq!shit.

    ReplyDelete
  5. keh keh...aku dah jadi pak chaq dah.lepaih ni hang agak sapa plak nak petik petikan ini?keh keh....wah nanti aku boleh pi melawat ashraf sinclair.keh keh

    sasha hang add YM aku sharkpitt_2@yahoo.com...heh.kalau tak aku dok melayan si anies yg melancholic tu je

    ReplyDelete
  6. shapik..
    loh..hang dok layan anies saja kaa???adoi..boleh jadi mental!cek tau..sbb cek pun hari2 melayan dia!hahah!

    sat..aku add hang...

    ReplyDelete
  7. peah..
    manede..aku klik pegi ke blog kau aje...

    ReplyDelete
  8. selamat hari raya..


    Nota kakitangan : koi cukup menyampah ada word verification ni ..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...